Silmo Award'da Türkiye’nin en iyi gözlük camı üreticisi ödülü Beta Optik’in!

13.12.2023 Fuar
PAYLAŞ PAYLAŞ

Silmo Award İstanbul 2023 töreninde, Türkiye'nin en iyi gözlük camı üreticisi ödülünü Beta Optik olarak kazanmanın haklı gururunu yaşadık. Optik sektöründen 300’den fazla markanın değerlendirildiği Silmo Award İstanbul ödüllerinde, NOVAX markası ile Yerli Cam Üretimi kategorisinde ödüllendirildik.

Çırağan Palace Kempinski'nin muazzam atmosferinde gerçekleşen ödül töreninde, sektörün önde gelen isimlerinin övgüleri ile unutulmaz anlara tanıklık ettik.

Ödüllerin özel tasarımı ve üstlendiği derin anlamı ile katılımcıların büyük ilgisini gördüğü gecede, Türkiye’nin En İyi Gözlük Camı Üreticisi Ödülü’nü markamız adına yönetim kurulu başkanımız Sayın Murat Balcı aldı.

Yönetim Kurulu Başkanımız Murat Balcı, ödül konuşmasında Türkiye'nin optik geleceğine yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Balcı, " Üretmek bir sevdadır, Türkiye daha büyük bir sevdadır!” mottosuyla, üretim dünyasına ilham veren vizyonumuzun altını bir kez daha çizerek sözlerini tamamladı.

Beta Optik olarak, NOVAX ve ZEISS camlarının üretimindeki kalite standartlarımızı sürekli arttırarak, yerli sermayemizin gücünü uluslararası pazarlarda başarıyla sergiliyoruz. Özel olarak kurulan laboratuvarlarımız ve etkin iş modelimizle, üretim süreçlerimizi titizlikle yönetiyor ve Beta Optik olarak NOVAX markamızla hem ulusal hem de global pazarda ülkemizi gururla temsil etmeye devam ediyoruz.

Türkiye sevdalısı bir marka olarak kuruluşumuzdan bu yana en büyük hedefimiz olan ihracat performansımızı günden güne arttırıyor, üretimimizi her geçen gün daha da iyileştirmek için çalışıyoruz.