Zeiss Novax İş Ortaklığı

1.07.2022 Bizden Haberler
PAYLAŞ PAYLAŞ

Türkiye’nin %100 yerli sermayeli ve ihracat şampiyonu optik cam markası NOVAX olarak yaşadığımız yepyeni bir heyecanı sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz.

Optik sektörünün lider markası ZEISS ile yaptığımız Türkiye’deki iş ortaklığımızı bugünden itibaren sizlerle paylaşabiliyoruz. 1 Ağustos 2022'den itibaren ZEISS gözlük camları ve optik mağaza ekipmanlarının yeni ve tek distribütörü NOVAX olmuştur.

Konuyla ilgili Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Murat Balcı’nın açıklamasını bilgilerinize sunarız:

 

“Değerli Meslektaşlarım,

Öncelikle ZEISS ile kurmuş olduğumuz iş ortaklığımızın tüm sektörümüze hayırlı olmasını dilerim.

ZEISS – NOVAX birlikteliği, bir distribütörlük ya da üretim lisans anlaşmasının ötesinde, ortak hedef odaklı stratejik bir birliktelik olarak nitelendirilmelidir.

ZEISS’i Türkiye’de hak ettiği yere taşımak için var gücümüzle çalışırken, sizlerin desteğiyle son 20 senede Türkiye optik sektörünün parlayan yıldızı haline getirdiğimiz, ülkemizin teknoloji algısı en yüksek markalarından biri olan NOVAX’ın enerjisinden sonuna kadar faydalanacağımızın altını çizmek isterim. Bu enerjiyle birlikte Türkiye pazarındaki geniş müşteri portföyünün sahibi olarak, üstün kalitedeki üretim tesisimiz ve tüm ürün segmentlerindeki üretim teknolojimiz ve kalitemiz ile birlikte

1 Ağustos 2022 itibariyle yüksek kalitedeki ZEISS camlarını üretmeye başlayacağımızın müjdesini vermek isterim.

Bu zorlu ve heyecanlı süreçte daha yolun başındayız ve gidecek uzun bir yolumuz var, bunun bilincindeyiz. Ama geldiğimiz nokta itibariyle eğer bir başarıdan söz edilecekse, bu başarımızdaki paylarını asla inkar edemeyeceğim, yıllardır maddi ve manevi desteklerini bizlerden esirgemeyen siz değerli meslektaşlarıma ve tüm NOVAX ailesine teşekkürü bir borç bilirim.

Desteğinizi hissediyor ve birlikte daha nice başarılara imza atacağımıza inanıyorum.

 

Saygılarımla

Murat BALCI