Beta Optik / NOVAX – ZEISS işbirliği!

20.11.2022 Fuar
PAYLAŞ PAYLAŞ

İstanbul Fuar Merkezi’nde 17-20 Kasım 2022 tarihlerinde düzenlenen Silmo İstanbul Optik Fuarı’nın en önemli gelişmelerinden birisi de, NOVAX – ZEISS birlikteliğinin yansımaları olmuştur.

Bilindiği üzere Beta Optik/NOVAX, dünya optik sektörünün lider markası, ünlü ZEISS firması ile yaptığı iş ortaklığı anlaşmasıyla, Türkiye distribütörü olmuştur. 01.08.2022’den geçerli üretim lisans anlaşmasıyla da, ortak hedef odaklı stratejik birliktelik gerçekleşmiştir. NOVAX’ın sadece ulusal pazarda değil, global pazarda da etkinliğinin her geçen gün artmasıyla ve bu yeni gelişmeyle ortaya çıkan sinerji, Silmo İstanbul Optik Fuarına da yansımıştır.

Yenilikçi ürün tasarımlarıyla, gerek NOVAX gerekse ZEISS standlarına ilgi oldukça yoğun olmuştur. Kapsayıcılığı her yıl artarak gelişen Silmo İstanbul Optik ihtisas Fuarı’nda, her iki standımızda ağırlamaktan mutluluk duyduğumuz yurtiçi-yurtdışı optisyen-gözlükçü meslektaşlarımızın, distribütör ve iş ortaklarımızın, optisyenlik öğrencilerimizin ilgi ve desteğini görmekten onur duyduk.

Tüm ziyaretçilerimize teşekkür ederiz.